language:
nl
en
de

Joost Hage - Golf Academy & Events

PGA professional - Director of Golf

Meer over Joost

The man with a mission

Kennis hebben is macht, kennis delen is kracht.

Wat meer over Joost Hage als persoon.

Joost Hage is een van de meest bekende golfprofessionals van Nederland. Zijn brede kennis en enthousiaste wijze van lesgeven heeft menigeen tot betere prestaties aangezet en tot meer constantheid geleid. Zijn spectaculaire golfshow overtreft alles en inspireert zelfs de niet-golfers. De show is een combinatie van "bijna" onmogelijke shots, mentale training, hilariteit en instructie. De speciaal voor hem gecomponeerde muziek en de verrassende geluidseffecten geven de show een extra dimensie.

Joost is ook tijdens presentaties als speaker of gastheer een graag geziene gast. Zijn open vizier, vriendelijkheid en soms waterval van enthousiasme heeft menigeen hem in zijn of haar hart doen sluiten. Joost is een programmavullende entertainer met als rode draad altijd de golfsport.

In het dagelijks leven is Joost PGA professional en director of golf en heeft een lange staat van dienst. Hij is Nederlands jeugdkampioen geweest en won in 1982 het Nationaal Open voor amateurs en profs en heeft meerdere titels op zijn naam staan. Behalve de officiële beroepsdiploma's beschikt hij over grote ervaring op het gebied van golftechniek, mental coaching en golfmanagement onder andere opgedaan in de USA bij diverse instituten en nascholingscursussen.

Joost betrekt mensen op een bruisende wijze bij de golfsport, laat ze in hun waarde en weet ze tevens te vermaken met zijn tricks! Hij brengt diepgang in het spel door zijn filosofie.

temp

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Fotoalbum

Foto's bekijken
Kennis hebben is macht, kennis delen is kracht
-Joost Hage
This text is replaced by the Flash movie.